0 Prekė Prekės (tuščia)
Pirkinių krepšelis

Prekių nėra

Suma: 0,00 €

Hankook padangos

  • Daugelis padangų pagamintos ne seniau nei prieš 2 metus.

Įkurta 1941 m. kaip „Chosun Tire Company“ Pietų Korėjoje, „Hankook Tire“ šiuo metu yra viena iš lyderių padangų gamybos srityje. 1953 m. pakeitusi pavadinimą į „Hankook Tire“, bendrovė nuolat plečia savo veiklą visame pasaulyje. Bėgant metams „Hankook“ įnešė aibę naujovių į padangų rinką ir išgarsėjo dėl savo pažangių technologijų.

Gamintojo kelionė tapo sėkminga dėl tinkamų strategijų ir plėtros į tarptautinę rinką, kadangi šiandien gamybos įrenginiai ir dukterinės įmonės yra strategiškai išdėstytos visame pasaulyje. „Hankook“ padangų asortimentas nuolat plečiasi ir tobulėja, pristatydamas aplinkai nekenksmingas ir vis efektyvesnias padangas. Dėl aukšto meistriškumo įmonė užsitarnavo solidžią reputaciją kaip viena iš pirmaujančių padangų gamintojų visame pasaulyje, demonstruojančių tvirtą istoriją ir prisitaikymą prie kintančios rinkos.

Padangų savybės ir atsiliepimai

Įprastai „Hankook“ padangų atsiliepimai būna teigiami, pabrėžiant jų sukibimą, patvarumą bei kainos ir kokybės santykį. Lietuvoje vairuotojai pastebi, kad šio gamintojo padangos itin gerai susitvarko su įvairiomis kelio sąlygomis. 

„Hankook“ gamyboje naudoja modernias technologijas, tokias kaip pažangus protektoriaus dizainas ir silicio dioksido pagrindu pagaminti mišiniai, kurie prisideda prie geresnio sukibimo ir kuro ekonomijos. 

Gamintojas visada stengiasi suderinti puikias eksploatacines savybes ir įperkamumą, todėl šios padangos yra populiarus pasirinkimas tarp vartotojų. Tiek ant sausos, tiek ant šlapios kelio dangos, „Hankook“ padangos vertinamos dėl ilgaamžiškumo ir universalių savybių. Tai yra puikus pasirinkimas ieškantiems kokybės už tinkamą kainą.

Jeigu ir jus domina žieminės, vasarinės, ar universalios Hankook padangos, jas galite įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje arba atvykę į fizinę parduotuvę Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei kituose didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

Hankook padangų privalumai: aukšta kokybė, gamintojų OEM komplektacijos padangos, nedidelė kaina.

Visi gamintojai >