0 Prekė Prekės (tuščia)
Pirkinių krepšelis

Prekių nėra

Suma: 0,00 €

Continental padangos

  • Daugelis padangų pagamintos ne seniau nei prieš 2 metus.

Kompanija „Continental Tyres“ įkurta 1871 m. Hanoveryje, Vokietijoje. Ji jau nuo seno yra viena pirmaujančių padangų gamintojų pasaulyje. Iš pradžių kompanija orientavosi į įvairius gumos gaminius, o XX amžiaus pradžioje ji perėjo prie padangų gamybos. Laikui bėgant „Continental Tyres“ tapo aukštų technologijų pavyzdžių, kadangi kompanija pristatė aibę įvairių naujovių, įskaitant ir pirmąją padangą su grioveliais 1904 m. 

Šio gamintojo ženklas dažnai matomas automobilių sporte, tiekdamas padangas įvairiems čempionatams. „Continental“ įsipareigojimas užtikrinant saugumą ir našumą yra akivaizdus tokiose naujovėse kaip „ContiSeal“ ir „ContiSilent“ technologijos. Šiandien „Continental Tyres“ yra puikiai visame pasaulyje žinomas padangų gamintojas, garsėjantis aukštos kokybės ir inovatyviomis padangomis įvairioms transporto priemonėms.

Padangų savybės ir atsiliepimai

Atsiliepimai apie „Continental“ padangas dažniausiai yra teigiami dėl įvairių priežasčių, tokių kaip inovacijos gamyboje, patvarumas, ilgaamžiškumas ir puikus sukibimas. Tarp populiariausių modelių yra „Continental ExtremeContact DWS06“ ir „Continental ContiSportContact 5“, pripažinti dėl savo universalumo ir patikimumo. 

Vairuotojai „Continental“ padangas vertina už puikų sukibimą su įvairia kelio danga, puikų valdymą bei įspūdingą sukibimą su šlapia ir sausa danga. Viena labiausiai vertinamų gamintojo technologijų yra „EcoPlus“, kuri puikiai suderina ekonomiją ir efektyvumą, nepaveikiant protektoriaus dėvėjimosi. Negana to, „Continental“ padangos pasižymi itin tvirta konstrukcija, todėl, nors kaina ir aukštesnė, tiek žieminės, tiek vasarinės šio gamintojo padangos yra saugus ir universalus pasirinkimas vairuotojams, kurie nori aukščiausios kokybės.

"Continental" - 140 metų patirtį turintys žieminių ir vasarinių padangų ekspertai.

Beveik kas trečiam iš gamyklos išvažiuojančiam naujam automobiliui sumontuotos "Continental" padangos.

Visi gamintojai >