0 Prekė Prekės (tuščia)
Pirkinių krepšelis

Prekių nėra

Suma: 0,00 €

Dunlop padangos

  • Daugelis padangų pagamintos ne seniau nei prieš 2 metus.

Kompanija „Dunlop“, kurią 1888 m. įkūrė škotų veterinarijos gydytojas Johnas Boydas Dunlopas, buvo šiuolaikinių, pneumatinių padangų pradininkas. Naujoviškas įmonės sukurtas padangos dizainas sukėlė revoliuciją automobilių pramonėje, suteikiant vairuotojams daugiau komforto ir našumo. Jau XX amžiaus pradžioje „Dunlop“ buvo žinoma visame pasaulyje ir tapo pirmaujančiu padangų gamintoju.

Laikui bėgant gamintojas praplėtė savo asortimentą, įtraukiant ir kitus gaminius iš gumos, pavyzdžiui - sporto įrangą. „Dunlop“ teniso ir golfo įranga tapo labai populiari ir leido įgyti patirties sporto sferoje. Ilgainiui kompanija atlaikė savininkų kaitą ir įvairius struktūrinius pokyčius. Tačiau, nepaisant iššūkių, „Dunlop“ išlieka patikimu ir įtakingu prekės ženklu.

Padangų savybės ir atsiliepimai

„Dunlop“ padangos įprastai yra labai efektyvios ir patikimos, todėl dažniausiai apie jas išgirsite tik teigiamus atsiliepimus. Tarp populiariausių modelių yra „Dunlop SP Sport Maxx“, garsėjantis išskirtiniu sukibimu ir valdymu, bei „Winter Sport 5“, giriamas dėl puikių savybių žiemą. Tarp visureigių savininkų viena populiariausių yra „Grandtrek“ serija.

Šio gamintojo padangų modeliai giriami dėl pažangių protektoriaus dizainų, kurių projektavimui naudojamos aukščiausios klasės medžiagos ir naujausios technologijos, todėl užtikrinamas optimalus sukibimas su kelio danga ir kuro ekonomija. Pastebima, kad „Dunlop“ padangos itin gerai susitvarko su tiek šlapia, tiek sausa kelio danga ir, negana to, užtikrina komfortišką ir tylų važiavimą. „Dunlop“ vis dar išlieka vienas patikimiausių pasirinkimų vairuotojams, ieškantiems pačių geriausių savybių.

Dunlop padangų privalumai:

- Platus dydžių pasirinkimas

- Naujausios technologijos

- Aukštas saugumo lygis

- Puikūs klientų atsiliepimai

Visi gamintojai >