0 Prekė Prekės (tuščia)
Pirkinių krepšelis

Prekių nėra

Suma: 0,00 €
  • Pradinis
  • Aktualu
  • Akumuliatorius - ar tik jis svarbus ruošiant automobilį žiemai?

Akumuliatorius - ar tik jis svarbus ruošiant automobilį žiemai?

Ne paslaptis, kad žiemą vairavimo sąlygos yra sudėtingesnės, todėl norint saugiai jaustis kelyje, svarbu tinkamai paruošti automobilį žiemos kelionėms.

Svarbu ne tik patikrinti, ar tinkamai veikia akumuliatorius, bet reikalinga įvertinti ir generatoriaus būklę - ar jis tinkamai krauna akumuliatorių. Kompiuterinė diagnostika padės įvertinti, ar nėra nematomų automobilio gedimų bei uždegimo ir pakaitinimo žvakių būklę. Slidžiame kelyje itin svarbus tinkamas stabdžių sistemos veikimas, o bet koks važiuoklės gedimas gali turėti įtakos automobilio stabilumui kelyje. Automobilio stabilumui taip pat svarbus ir teisingas ratų suvedimas, na o pastarasis turi įtakos ir padangų nusidėvėjimo tolygumui.

Išsamiai apie svarbius niuansus, į kuriuos reiktų atkreipti dėmesį ruošiant automobilį saugioms žiemos kelionėms pasakoja „Melga“ padalinio vadovas Andžej.

Jeigu abejojate, ar Jūsų automobilis įveiks šios žiemos kelius, kviečiame automobilio patikrai MELGA autoservise. Nuodugniai patikrinsime automobilį ir, prireikus, atliksime remonto darbus.

Registracija ratų keitimui:

Registracija telefonu Kontaktai
MELGA autoservisų Kontaktai

Susijusi informacija Daugiau